Te koop: Huis in Zagreb

  • eerste eigenaar en in 2011 volledig gerenoveerd
  • gemeubileerd, centrale verwarming
  • drie badkamers en drie keukens met alle apparatuur
  • rustige en groene omgeving
  • eigen parkeergelegenheid
  • 400 m2  – Zagreb- Gornje Vrapče
  • direct bewoonbaar
  • goed onderhouden tuin

Een zeer attractief vrijstaand huis met een totale woonoppervlakte (exclusief buiten woonruimtes) van 250 m2 wegens omstandigheden te koop in een van de 17 stadsdelen van Zagreb, te weten Gornje Vrapče (straat Jačkovina). Huis is per direct bewoonbaar en de meubels zijn in de prijs inbegrepen.

Het huis is gelegen in een rustige buurt van Zagreb – Gornje Vrapče – op een uitstekende micro-locatie en beschikt veel woon-buitenruimte (tuin en terrassen) en ligt op slechts 5 minuten van de Črnomerec-tram (draaipunt van alle trams ) en 5 minuten van het station Vrapče. Met deze verbindingen is centrum van Zagreb al binnen 15-20 minuten bereikbaar. In de wijk rijdt om de 15 minuten het “wijkbusje”, welke gratis de bewoners naar het eindpunt van de Černomerac-tram en het station Gornje Vrapče brengt.

In de omgeving is een gezondheidscentrum, markt, kinderdagverblijf, kleuter en middelbare school, bushalte, winkel, traditionele markt (boerenmarkt, vaak in prachtige klederdracht, vanuit Zagorje – omliggende bergen van Zagreb – waar zelfgemaakte, verse biologische producten, zoals kaas, vlees, groenten, fruit, wijn, olie worden verkocht) , sportactiviteiten en andere noodzakelijke voorzieningen.

Het huis is gebouwd door de eerste eigenaar met een zeer goede kwaliteit aan materialen -bedoeld voor eigen gebruik-,  alle papieren zijn in orde en er berust geen hypotheek op het huis.

De totale bewoonbare oppervlakte van 250 m2 is verdeeld over vier lagen op een perceel van 376 m2. Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1982. In 2011 is het huis  volledig gerenoveerd, centrale verwarming aangelegd door het hele huis en ook airco op de bovenste twee woonlagen en het dak van huis is in 2011 volledig vervangen.

Op de begane grond, naast de garage met watervoorziening en elektrische deuren – de garagedeur en buitenhek met afstandsbediening – bevindt zich de wasruimte met de wasbak en wasmachine, extra bergruimte en machinekamer voor centrale verwarming. De garage is verbonden met aparte woning op de begane grond en de hoofdwoning. De garage kan voor andere doelen gebruikt worden, omdat extra parkeergelegenheid in de straat en eigen tuin aanwezig is.

De aparte woning op de eerste woonlaag, begane grond – 55 m2: woon-slaapkamer, luxe keuken-eetkamer, voorkamertje, grote hal, WC-douche, was-bergruimte – is apart aangesloten op de centrale verwarming van het huis en heeft eigen ingang en is o.a. zeer geschikt  voor een eigen praktijk of verhuur.

Hoofdwoning – tweede en derde woonlaag – beschikt van twee woonlagen (eerste woonlaag: woonkamer, keuken, grote hal en wc; tweede woonlaag: drie slaapkamers, grote douche-badkamer (aparte douche en bad) incl. wastafel, wasmachine, wc en bidder) en grote hal op de derde laag.

Op de vierde woonlaag – verbonden met een prachtige donkergroen marmeren trap – bevindt zich een zolder met een woonoppervlakte van 62 m2.  (woonruimte-badkamer-wc en een zeer compacte keuken met een klein vaatwasser en klein koelkast) en beschikt over een groot overdekt balkon en heeft veel licht. Deze ruimte kan gebruikt worden als woning, en/of als een extra woon- of hobbykamer, als een grote slaapkamer en/of  kantoor, praktijk of atelier in huis. De tweede, derde en vierde woonlaag zijn verbonden door een interne trap bekleed in een prachtige donkergroen marmeren steen.

Buiten woon-voorzieningen
Indeling
Buiten woon-voorzieningen

Naast de tuin aan de beide kanten van het huis en achter de woning op de begane grond bevindt zich een groot terras (deels overdekt) en een tuinhuis waar de mogelijkheid is om in een zeer rustige en groene omgeving genieten van de mooie lange lente-zomer-herfst dagen en avonden (BBC). Het tuinhuis wordt gebruikt voor opslag van tuin en buitenmeubels ect.

Op de tweede woonlaag (eerste verdieping) gelijk bij de ingang en de keuken bevindt zich een groot terras die in de voorjaar/najaar en zomer gebruikt wordt  voor het buitenleven -o.a. een buitenontmoetingsruimte, lunch, lekker luieren, dineren – maar ook vooral in de avonduren volop genieten van het prachtig uitzicht over het stad Zagreb.

Op de derde woonlaag beschikken alle drie (slaap)kamers over eigen buitenruimte. Bij een kamer is een groot balkon, bij de tweede kamer is een overdekt balkon en bij de derde kamer is een groot overdekt terras. Hier kan men zich volledig terugtrekken van de dagelijkse drukte en genieten van de groene omgeving over de wijngaarden. Van deze grote overdekte terras kan een wintertuin gemaakt worden zodat ook in de winter volop  in de middag van de zon kan worden genoten.

Op de vierde woonlaag (woning op de zolder) bevindt zich tevens een overdekt groot balkon welke  “een stukje paradijs of pareltje van het huis”  word genoemd. Vanaf dit balkon is vooral in de avond het mooiste uitzicht over de stad.

Indeling

De begane grond is toegankelijk met een interne en externe trap , terwijl de diverse verdiepingen en zolder zijn verbonden door een interne trap.

De begane grond – met aparte ingang en ingang vanuit de garage – bestaat uit: grote hal, stook-was-bergruimte, douche-wckamer, bergkast, woonkeuken en woon-slaapkamer en is zeer geschikt voor een praktijk met een aparte ingang.

Op de tweede verdieping begint de hoofdwoning. Deze woning heeft een met aparte ingang langs het grote terras over de zeer brede marmeren buitentrap en bestaat  uit een volledig uitgeruste keuken met hoog marmeren tafel, een toilet, een zeer ruime woonkamer – in combinatie met de vierde woonlaag (woonkamer) zal gebruikt kunnen worden als eet-woonkamer – en is verbonden met buiten terras en binnen met daaronder een apaprte woning/garage.

De derde verdieping bestaat uit: hal, badkamer en drie slaapkamers met aangrenzende twee overdekte terrassen (grote terras kan als wintertuin gebruikt worden).

De vierde verdieping -onder het dak die aan beide kanten velux ramen heeft-  bestaat uit een volledig uitgeruste keuken en bad-wckamer en een woonkamer welke is ontworpen in een “open ruimte” lay-out die zorgt voor veel natuurlijk licht in het interieur.

Vanaf de voorkant van het huis – die volledig is afgeschermd door een met stijl geplaatst hek met elektrische deuren en ingang in de garage wordt met afstandsbediening gestuurd – is ook vanaf de straatweg een verharde oprit, terwijl de tuin is omheind en goed onderhouden.

De tuin aan de kant van Urekova is verhoogd en er is een muur gebouwd waarop ook een hek is geplaats. Ook is een ijzeren hek geplaatst tussen tuin en het groene terrein van de buren en de rand van de achterkant van het huis is een groene hek geplaatst. Het terrein rondom huis en huis is hierdoor extra beveiligd en je voelt je heel vrij en veilig.

Interesse?

Heeft u interesse in het huis in Zagreb of wilt u meer informatie? Neem contact op met Mila via +31- 6 47 104 143.

Plattegrond

Foto’s

Menu