Milahomes

Milahomes beschikt over twee zeer exclusieve woningen, genaamd Mijahome en Lisahome en een zeer ruime standaard woning genaamd Olivahome.

Alle drie huizen met prachtige ligging beschikken over ruime terras(en) zodat volop genoten kan worden van adembenemend uitzicht op de zee.

Mijahome en Lisahome, indien wenselijk, zijn in deze tijd van corona zeer geschikt om vanuit dit vakantieadres te kunnen “thuiswerken”!

Lisahome in combinatie met Olivahome,  die met elkaar zijn verbonden, is uitstekend geschikt voor gezinnen of volwassen vriendengroepen van 5-6 personen om te genieten van een actieve en ontspannen vakantie op dit heerlijke eiland.

Zeer exclusief en modern ingerichte Lisahome en Olivahome zijn ook gezamenlijk te huur voor een groot gezin (5-6 personen)  of voor twee kleinere gezinnen  voor maximaal 5-6 personen.

Voor een beschrijving van deze exclusieve appartementen  – die samen kunnen worden gehuurd – verwijzen wij u graag naar de respectievelijke pagina’s over Lisahome en Olivahome op deze site.

Menu